flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СУДУ МАРЧУКА ВАЛЕРІЯ ТРОХИМОВИЧА ДО ДНЯ ПРАПОРА ТА НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

23 серпня 2018, 08:09

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

 

Шановні буковинці та гості міста!

Щиро вітаю Вас з Днем Прапора та 27-ю річницею проголошення Незалежності України!

 

Ці дати втілюють в собі давнє прагнення українського народу до свободи та самовизначення. Вони назавжди увійшла в історію молодої держави золотими сторінками її біографії, започаткували нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення. І саме державний прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни.

Тож нехай наші серця наповнюються гордістю за українську державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

Зі святом Вас!

 

 

 

З повагою,

голова апеляційного суду

Чернівецької області                                                                                                                                                                                                                                                                                                                В.Т. Марчук