flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 01 жовтня 2013 року запроваджується проект щодо надсилання судами учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS- повідомлень.

23 вересня 2013, 11:06

З 01 жовтня 2013 року запроваджується проект щодо надсилання судами учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді   SMS- повідомлень.

Відповідно наказу Державної судової адміністрації України від 20.09.2013 р. № 119 в місцевих та апеляційних загальних судах запроваджується проект щодо надсилання  учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень .

Надсилання таких повідомлень здійснюватиметься відповідно до Порядку надсилання учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень (далі-Порядок),  затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 01.06.2013 № 73.

Відповідно до Порядку Текст судової повістки може бути надісланий судом учаснику   SMS-повідомленням лише після подання ним до суду заявки про намір отримання судової повістки в електронному вигляді за допомогою             SMS-повідомлення. Така заявка оформляється безпосередньо в суді або шляхом роздрукування та заповнення Учасником форми, яка розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України.