flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Микола Олійник відзначений сертифікатом Національної школи суддів України

25 червня 2015, 16:33
Голова Апеляційного суду Чернівецької області Микола Олійник отримав сертифікат  Національної школи суддів України за участь у підготовці голів та заступників голів апеляційних загальних, адміністративних та господарських судів. Захід проходив 22-24 червня 2015 року в м. Києві та організований Національною школою суддів України.
Слухачі мали змогу ознайомитись з питаннями суддівського самоврядування, організаційного та фінансового забезпечення судів, судового адміністрування, комунікацій в судовій владі.
- Цілком виправданим є напрямок реформування судової системи у руслі налагодження комунікації судів з громадянами. Так, ми до цього готові і з розумінням відносимося до всіх викликів, які стоять перед нами, – висловив свою думку Микола Васильович.
Присутнім презентували також інформацію про практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя, міжнародні стандарти та запровадження в Україні антикорупційного законодавства, психологічні прийоми запобігання розвитку професійного вигорання у суддів.
По закінченню заходу учасників було відзначено сертифікатами НШСУ.
 
Прес-служба
Апеляційного суду Чернівецької області