flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання зі складенням присяги суддями

01 квітня 2015, 16:57

 Шановні судді!

Щиро вітаю із складанням суддівської присяги новоспечених служителів Феміди. Приємно, що серед них є і вихідці з Буковини.
Сьогодні суддями стають найкращі юристи, які здатні професійно та відповідально вершити правосуддя і які глибоко усвідомлюють, що за кожним прийнятим рішенням стоять долі конкретних людей.
Своєю щоденною працею саме ви сприяєте збереженню миру, суспільної злагоди та політичної стабільності в країні.
Обрана вами професія дає вам унікальну можливість щодня доводити, що найвищою цінністю в Україні є людина, її права, свободи та інтереси, а очікування, надії та прагнення наших співвітчизників до справедливості найбільшою мірою пов'язані саме з вашою повсякденною працею.
Ви повинні стати прикладом служіння народу України, щодня утверджувати принципи верховенства права та справедливості, доводити кожним прийнятим рішенням, що правовий порядок у нашій державі може і повинен ґрунтуватися лише на неухильному виконанні закону.
Бажаю Вам гідно виконувати суддівський обов’язок і достойно нести це високе звання. Нехай у ваших помислах завжди буде мудрість, у службових справах – чесність, у серцях – добро, та любов від людської подяки.
Прийміть побажання добра, міцного здоров’я, великого людського щастя, миру та злагоди Вам і Вашим родинам!
Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!
 
З повагою,
Голова апеляційного суду
Чернівецької області
Микола Олійник