flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено буковинця, який пропонував хабар за «кришування» грального бізнесу

12 жовтня 2018, 09:37

      Кіцманський районний суд Чернівецької області визнав винним 33-річного буковинця у вчиненні кримінального правопорушення  передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди службовій особі…) та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

   Органом досудового розслідування встановлено, що чоловік намагався налагодити незаконну співпрацю із заступником керівника Кіцманського відділу поліції для забезпечення можливості безперешкодного здійснення протиправної діяльності у сфері грального бізнесу на території даного району.

    У березні 2017 року підсудний намагався передати працівнику поліції неправомірну вигоду у сумі 2000 тис. гривень, при цьому наголосив, що  таку ж суму надаватиме щомісячно, взамін на невтручання працівників поліції у розвиток грального бізнесу району. Отримавши від поліцейського відмову, правопорушник усе одно продовжував наполягати на обговоренні та вирішенні даного питання.

Про надходження пропозиції неправомірної вигоди поліцейський повідомив керівництво ГУНП в Чернівецькій області та відповідний підрозділ внутрішньої безпеки Національної поліції України, працівники якого і затримали правопорушника, в передбаченому законом порядку.

      Суд врахувавши всі факти та обставини справи, визнав обвинуваченого винним за ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі) та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

     Вирок набирає законної сили після закінчення 30-денного строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не було скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення суду апеляційної інстанції.

 

 

 

Прес-служба

апеляційного суду Чернівецької області