flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суди і медіа – чи можлива співпраця?

19 травня 2018, 08:34

Суди і медіа – чи можлива співпраця?


   За останній рік судові установи України зробили кардинальний прорив, змінивши консервативних та мовчазних структур на активних ініціаторів комунікації. Суди почали «говорити» людською мовою, перестали боятися відкритості та самостійно формують інформаційне поле.

   Запрошуємо Вас взяти участь у брифінгу на тему: «Відкритість суду для ЗМІ та суспільства. Способи налагодження плідної співпраці», який відбудеться о 15:00 год. 22 травня 2018 р. в приміщенні апеляційного суду Чернівецької області, за адресою м. Чернівці, Центральна площа,9 (3-поверх конференц-зал).
   У рамках зустрічі планується обговорити проблемні питання взаємодії ЗМІ та судів, особливості доступу до інформації, ознайомитись із вітчизняним та зарубіжним досвідом налагодження комунікації між судами та ЗМІ, а також поділитись думками щодо етичних стандартів співпраці.

  Ви маєте можливість дізнатись про діяльність Консультативної Місії ЄС в Україні від Тійта Матсулевича (радник із стратегічних КМЄС [Естонія]), а про український досвід налагодження комунікації будуть говорити Олександр Сасевич (суддя Львівського окружного адміністративного суду, екс-Голова комітету Ради суддів України з питань комунікації), Ольга Какауліна (Представник прес-служби Ради суддів України) та Віталій Марчак (в.о. Голови суду апеляційного суду Чернівецької області). 
Принагідно запрошуємо на відкриття практичного тренінгу для суддів-спікерів, який відбудеться о 09:30 год. 23 травня 2018 р. в приміщенні готелю «Буковина» за адресою м. Чернівці, вул. Головна 141.

   Скористайтесь унікальною нагодою поспілкуватись з суддями, в тому числі дізнатися чому журналістів так часто не пускають у судове засідання.