flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Андріїв (Друцул) Тетяни Сергіївни

21 березня 2018, 14:56

   З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, апеляційним судом Чернівецької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

   апеляційне провадження № 22-ц/794/344/18

   номер справи № Справа №718/2257/17

   Андріїв (Друцул) Тетяна Сергіївна викликається у судове засідання  04 квітня 2018 року, о 12:30 год., як (відпаовідач) у цивільній справі за позовом територіальної громади с. Ошихліби в особі Ошихлібської сільської ради, Ошихлібського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Колосок» до Андріїв (Друцул) Тетяни Сергіївни, Кукуняк Орисі Миколаївни про визнання недійсним рішення, державних актів на право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні, за апеляційною скаргою територіальної громади с. Ошихліби в особі Ошихлібської сільської ради, Ошихлібського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Колосок» на рішення Кіцманського районного суду Чернівецької області від 18 січня 2018 року.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні апеляційного суду Чернівецької області за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

   Явка до суду є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання сторін або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.