flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено спільний семінар на тему: «Проблемні питання застосування антикорупційного законодавства при розгляді справ про адміністративні правопорушення».

23 лютого 2018, 16:29

 

    23 лютого 2018 року в апеляційному суді Чернівецької області за підтримки Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів України, відбувся спільний  семінар на тему: «Проблемні питання застосування антикорупційного законодавства при розгляді справ про адміністративні правопорушення».

   Захід відбувся за участі голів та суддів місцевих судів загальної юрисдикції Чернівецької області, прокурорів, адвокатів,  працівників Служби безпеки України, працівників Управління захисту економіки в Чернівецькій області, тощо.

  Метою заходу є: обговорення та вирішення проблемних питань застосування антикорупційного законодавства при розгляді справ про адміністративні правопорушення та формування єдиної судової практики у цій сфері.

   Актуальною є дана тематика для державних службовців та осіб, які забов'язані подавати декларації про доходи та майновий стан.

 

                         

 

 


Прес-служба

Апеляційного суду Чернівецької області