flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За 10 крадіжок поспіль чернівчанин відбуватиме покарання у виді 5 років позбавлення волі

15 лютого 2018, 11:43

   Колегія суддів апеляційного суду Чернівецької області розглянула у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно 30-річного жителя міста Чернівці, якого обвинувачено  за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 186 (Грабіж, поєднаний з насильством).

   Як встановлено районним судом та перевірено апеляційною інстанцією обвинувачений, в період з квітня по серпень 2017 року здійснив 10 крадіжок. Чоловік заходив у різні магазини міста Чернівці та таємно викрадав особисті речі продавців магазинів (гроші та мобільні телефони), товари, кошти з кас магазинів та навіть благодійні коробки з грішми. Після скоєного, гроші та цінні речі злодій забирав собі, а решту викидав у смітник.

   При призначенні покарання, колегією суддів було враховано і дані про особу обвинуваченого, а саме те, що чоловік був п’ять разів поспіль засуджений         за аналогічні умисні, корисливі злочини. Крім того, останні свої крадіжки чоловік вчинив у період не знятої та не погашеної судимості за попередні злочини, що свідчить про те, що він належних висновків для себе не зробив та на шлях виправлення не став. Більше того, ще з 2000 року обвинувачений  перебуває на обліку у нарколога.

   На переконання колегії суддів апеляційного суду Чернівецької області, докази, дослідженні судом першої інстанції, та перевірені під час апеляційного перегляду, є достатніми, та свідчать про те що висновки районного суду були вірними.

   А тому, ухвалою суду, від 13 лютого 2018 року, апеляційну скаргу  підсудного залишено без задоволення,  а вирок районного суду – без змін.

 

 

Прес-служба,

апеляційного суду Чернівецької області