flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

28 березня 2018, 10:43

проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади державного службовця категорії «В» -

 консультанта  апеляційного суду Чернівецької області

(1 вакансія)

Загальні умови

Посадові обов’язки

 

Умови оплати праці

Відповідно до Постанови КМУ від 25.01.2018 № 24 «Про впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів органів та установ системи правосуддя у 2018 році»  та штатного розпису на 2018 рік посадовий оклад  консультанта апеляційного суду Чернівецької області  4400 грн.

Крім посадового окладу заробітна плата консультанта суду, відповідно до статті 50, 52 Закону України «Про державну службу», складається з: надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього державного службовця у розмірі 50 відсотків посадового окладу тимчасово відсутнього державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків за вакантною посадою державної служби за рахунок економії фонду посадового окладу за відповідною посадою; премії (у разі встановлення).

За результатами роботи та щорічного оцінювання службової діяльності консультанта суду можуть встановлюватися премії. До премій державного службовця належать: премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності; місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску консультанта суду в загальний результат роботи суду.

При цьому загальний розмір премій, передбачених пунктом 2 цієї частини, які може отримати консультант суду за рік, не може перевищувати 30 відсотків фонду його посадового окладу за рік.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Строковий трудовий договір (тимчасово, на період знаходження основного працівника у відпустці по вагітності та пологах)

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Відповідно до статті 25 Закону України від 10.12.2015 №889-VІІІ «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 648), особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону ;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал та копія посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку державного службовця (затверджена наказом Національного агентства з питань державної служби від 05.08.2016р. №156, зі змінами зареєстровані в МЮУ 13.03.2017р.№345/30213);

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік,  з роздрукованим примірником із сайту Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відділ управління персоналом проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам (у тому числі на відповідність оригіналам документів)

 Документи приймаються пол 13 квітня 2018 року за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Центральна площа, 9, у відділі управління персоналом.

Дата, час і місце проведення конкурсу

18 квітня 2018 року о 10 годині в приміщенні конференц залу апеляційного суду Чернівецької області за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Центральна площа, 9.(тестування)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Постевка Наталія Євгенівна

тел.: 0372 52-70-74

e-mail: inbox@cva.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

вища за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

Ступінь вищої освіти

не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

2.

Досвід роботи

не потребує

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Професійна компетентності

            Вимога                                                                                Компоненти вимоги

1.

Професійні чи технічні знання

знання законодавства, діловодства, архівної справи, інформаційної безпеки, прийняття ефективних рішень, раціонального використання комп’ютерного обладнання, програмного забезпечення, офісної техніки.

2.

Командна робота та взаємодія

Вміння працювати в команді, вміння ефективної координації з іншими.

3.

Знання сучасних інформаційних технологій

володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) або з альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

4.

Особистісні якості

володіння аналітичними здібностями, лідерськими якостями, умінням обґрунтовувати прийняте рішення,  дисциплінованість, відповідальність за доручену справу, здатність швидко вчитися, креативність, гнучкість, уміння працювати в стресових ситуаціях

Професійні знання

          Вимога                                                                                  Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання:

Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції»;

Закону України «Про судоустрій та статус суддів»;

Закону України «Про очищення влади»;

Закону України «Про доступ до публічної інформації».

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Акти Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, нормативні документами, що регламентують діяльність суду, постанови, накази, інструкції та рекомендації Державної судової адміністрації України, Правила етичної поведінки державних службовців, затвердженими Постановою КМУ від 11 лютого 2016року № 65, Інструкції з діловодства суду.

 

 

 

 

умови

проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади державного службовця категорії «В» -головного спеціаліста (із режимно - секретної роботи) апеляційного суду Чернівецької області

(1 вакансія)

Загальні умови

Посадові обов’язки

Розробляє та здійснює заходи із забезпечення охорони державної таємниці під час користування документами, що містять державну таємницю, конструює виконання вимог Закону України «Про державну таємницю», інших нормативних актів з питань державної таємниці. Запобігає витоку відомостей, що становлять державну таємницю, під час відвідування службових приміщень суду іноземними представниками. Забезпечує захист інформації, що становлять державну таємницю, під час її формування, пересилання, приймання, перетворення, відображення засобами обчислювальної техніки та використання технічних засобів передачі інформації. Здійснює заходи щодо закриття каналів витоку державної таємниці. Бере участь у службових розслідуваннях фактів розголошення державної таємниці та забезпечення режиму секретності. Розробляє проекти документів, які стосуються організації охорони державної таємниці та забезпечення секретності. Проводить навчання з працівниками апарату суду, діяльність яких пов’язана з державною таємницею. Здійснює інструктажі з питань охорони державної таємниці осіб, допущених до державної таємниці, які від’їжджають за кордон у службові відрядження та в особистих справах. Розробляє проект номенклатури посад працівників апарату суду, які підлягають оформленню на допуск до державної таємниці, оформляє за участю відділу управління персоналом допуск до державної таємниці. Забезпечує оформлення відповідних документів під час укладення трудового договору з працівниками, діяльність яких пов’язаних з державною таємницею. Розробляє перспективні та поточні плани заходів щодо вирішення питань забезпечення режиму секретності. Організовує та веде секретне діловодство. веде облік сейфів, металевих шаф, спеціальних сховищ, режимних приміщень ат ключів від них. Уживає невідкладних заходів для попередження негативних наслідків, що спричинили чи можуть спричинити загрозу збереженню державної таємниці.

Умови оплати праці

 Відповідно до Постанови КМУ від 25.01.2018 № 24 «Про впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів органів та установ системи правосуддя у 2018 році»  та штатного розпису на 2018 рік посадовий оклад головного спеціаліста (із режимно-секретної роботи) апеляційного суду Чернівецької області  4800 грн.

Крім посадового окладу заробітна плата головного спеціаліста (із режимно-секретної роботи) суду, відповідно до статті 50 Закону України «Про державну службу», складається з: надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього державного службовця у розмірі 50 відсотків посадового окладу тимчасово відсутнього державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків за вакантною посадою державної служби за рахунок економії фонду посадового окладу за відповідною посадою; премії (у разі встановлення) та надбавку за роботу, що передбачає доступ до державної таємниці.

За результатами роботи та щорічного оцінювання службової діяльності головному спеціалісту (із режимно-секретної роботи)  суду можуть встановлюватися премії. До премій державного службовця належать: премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності; місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску головного спеціаліста в загальний результат роботи суду.

При цьому загальний розмір премій, передбачених пунктом 2 цієї частини, які може отримати провідний спеціаліст за рік, не може перевищувати 30 відсотків фонду його посадового окладу за рік.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Строковий трудовий договір (тимчасово, на період знаходження основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку)

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Відповідно до статті 25 Закону України від 10.12.2015 №889-VІІІ «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 648), особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону ;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал та копія посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку державного службовця (затверджена наказом Національного агентства з питань державної служби від 05.08.2016р. №156, зі змінами зареєстровані в МЮУ 13.03.2017р.№345/30213);

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік,  з роздрукованим примірником із сайту Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відділ управління персоналом проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам (у тому числі на відповідність оригіналам документів)

 Документи приймаються по 13 квітня 2018 року за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Центральна площа, 9, у відділі управління персоналом.

Дата, час і місце проведення конкурсу

18 квітня 2018 року о 10 годині в приміщенні конференц залу апеляційного суду Чернівецької області за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Центральна площа, 9. (тестування)

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Постевка Наталія Євгенівна

тел.: 0372 52-70-74

e-mail: inbox@cva.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

вища за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

Ступінь вищої освіти

не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

2.

Досвід роботи

не потребує

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Професійна компетентність

            Вимога                                                                                Компоненти вимоги

1.

Професійні чи технічні знання

знання законодавства, діловодства, архівної справи, інформаційної безпеки, прийняття ефективних рішень, раціонального використання комп’ютерного обладнання, програмного забезпечення, офісної техніки

2.

Командна робота та взаємодія

Вміння працювати в команді, вміння ефективної координації з іншими.

3.

Знання сучасних інформаційних технологій

володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) або з альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет; знання сучасних технологій з електронного урядування

4.

Особистісні якості

володіння аналітичними здібностями, лідерськими якостями, умінням обґрунтовувати прийняте рішення,  дисциплінованість, відповідальність за доручену справу, здатність швидко вчитися, креативність, гнучкість, уміння працювати в стресових ситуаціях

Професійні знання

          Вимога                                                       Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання:

Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції»;

Закону України «Про судоустрій та статус суддів»;

Закону України «Про очищення влади»;

Закону України «Про доступ до публічної інформації»;

Закону України «Про Національну поліцію»;

Закону України «Про Національну гвардію України»;

Закону України «Про державну таємницю».

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Акти Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, нормативні документами, що регламентують діяльність суду, постанови, накази, інструкції та рекомендації Державної судової адміністрації України, Правила етичної поведінки державних службовців, затвердженими Постановою КМУ від 11 лютого 2016року № 65, Інструкції з діловодства суду.