flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

28 липня 2017, 09:40

 

 Додаток № 1 до наказу

В.о. керівника апарату

апеляційного суду

Чернівецької області

від 28.07.2017р. №05-05/84-к

Умови

проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади державного службовця категорії «В» -

  консультанта апеляційного суду Чернівецької області

(1 вакансія)

Загальні умови

Посадові обов’язки

Забезпечує додержання встановлених правил роботи з документами. Контролює належний облік та зберігання речових доказів у суді. Організовує розміщення інформаційних матеріалів для учасників судових процесів. Забезпечує розроблення проектів відповідних документів стосовно організації внутрішньої діяльності суду. Бере участь у підготовці проектів перспективних і поточних планів роботи суду, забезпеченні їх виконання, готує аналітичні матеріали щодо їх реалізації. Організовує роботу по внесенню змін і доповнень до кодексів та інших нормативно-правових актів України для суддів суду. За дорученням суддів суду здійснює підбір законодавства та матеріалів судової практики України, практики Європейського суду з прав людини, які необхідні для розгляду конкретної судової справи. Надає допомогу суддям суду при здійсненні узагальнення судової практики розгляду справ та застосування законодавства, аналізу судової статистики. Здійснює облік та аналізує стан перегляду судових рішень суду судами вищих інстанцій та систематично доповідає секретарю відповідної судової палати суду про його результати. Виконує інші доручення суддів та керівника апарату суду.

Умови оплати праці

Відповідно до Постанови КМУ від 18.01.2017 № 15 та штатного розпису на 2017 рік посадовий оклад   консультанта апеляційного суду Чернівецької області  3352,00 грн.

Крім посадового окладу заробітна плата старшого консультанта суду, відповідно до статті 50 Закону України «Про державну службу», складається з: надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього державного службовця у розмірі 50 відсотків посадового окладу тимчасово відсутнього державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків за вакантною посадою державної служби за рахунок економії фонду посадового окладу за відповідною посадою; премії (у разі встановлення).

За результатами роботи та щорічного оцінювання службової діяльності консультанту суду можуть встановлюватися премії. До премій державного службовця належать: премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності; місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску консультанта суду в загальний результат роботи суду.

При цьому загальний розмір премій, передбачених пунктом 2 цієї частини, які може отримати консультант суду за рік, не може перевищувати 30 відсотків фонду його посадового окладу за рік.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

Відповідно до статті 25 Закону України від 10.12.2015 №889-VІІІ «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (додаток 1 до Порядку проведення перевірки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 №563, в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2015№ 167) або копію довідки про результати такої перевірки (додаток 5 до того ж Порядку);

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6)заповнену особову картку державного службовця (затверджена наказом Національного агентства з питань державної служби від 05.08.2016р. №156, зі змінами зареєстровані в МЮУ 13.03.2017р.№345/30213);

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. Термін прийняття документів – 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на сайті Національного агентства України з питань державної служби до 15 серпня 2017 року включно.

Дата, час і місце проведення конкурсу

17 серпня 2017 року о 10 годині в приміщенні конференц залу апеляційного суду Чернівецької області за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Центральна площа, 9.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Постевка Наталія Євгенівна

тел.: 0372 52-70-74

e-mail: inbox@cva.court.gov.ua

 

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги*

1.

Освіта

вища

Ступінь вищої освіти

не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

2.

Досвід роботи

не потребує

3.

Володіння державною мовою

вільно 

Спеціальні вимоги**

1.

Освіта

Вища за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2.

Знання законодавства

Конституція України, Кодекси України: Цивільний процесуальний, Кримінально-процесуальний, Кодекс Законів про Працю та інші, Закони України "Про судоустрій та статус суддів", "Про державну службу", "Про запобігання корупції" та інші, рішення Конституційного  Суду України, акти Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, постанови Пленуму Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ,  Наказ Державної судової адміністрації України від 17.12.2013 № 173 «Про затвердження Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ», інші інструкції та рекомендації Державної судової адміністрації України з питань діловодства та державної служби.

3.

Професійні чи технічні знання

знання законодавства, діловодства, архівної справи, інформаційної безпеки, прийняття ефективних рішень, раціонального використання комп’ютерного обладнання, програмного забезпечення, офісної техніки.

4.

Спеціальний досвід роботи

не потрібен

5.

Знання сучасних інформаційних технологій

володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) або з альтернативним пакетом Open Office, Libre Office; навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет; знання сучасних технологій з електронного урядування

6.

Особистісні якості

володіння аналітичними здібностями, лідерськими якостями, умінням обґрунтовувати прийняте рішення,  дисциплінованість, відповідальність за доручену справу, здатність швидко вчитися, креативність, гнучкість, уміння працювати в стресових ситуаціях

       

* Відповідно до статей 19, 20 Закону України «Про державну службу».

** Визначено суб’єктом призначення з урахуванням вимог спеціальних законів, що регулюють діяльність відповідного державного органу, в порядку, затвердженому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби, та з урахуванням вимог посадових інструкцій.