flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Попадюка Анатолія Михайловича

25 травня 2018, 08:23

   З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, апеляційним судом Чернівецької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

     апеляційне провадження № 22-ц/794/445/18

     номер справи №727/7092/17

   Попадюк Анатолій Михайлович  викликається у судове засідання  06 червня 2018 року, о  14 год. 00 хв., як відповідач у цивільній справі за позовом Фоменко Савіни Михайлівни до Попадюка Анатолія Михайловича, Белінського Андрія Вікторовича, Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, Державного підприємства «СЕТАМ», третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача Публічне акціонерне товариство «Державний ощадний банк України» в особі філії – Чернівецького обласного управління АТ «Ощадбанк» (далі - ПАТ «Ощадбанк»), про визнання права власності на спадкове майно, визнання недійсними електронних торгів, протоколу проведення електронних торгів, свідоцтва про придбання нерухомого майна, виключення із реєстру прав власності на нерухоме майно, витребування майна з чужого незаконного володіння за апеляційними скаргами Сірка Ростислава Богдановича, який діє в інтересах Білінського Андрія Вікторовича, Державного підприємства «СЕТАМ», ПАТ «Ощадбанк» на рішення Шевченківського районного суду м. Чернівці від 12 січня 2018 року.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні Апеляційного суду Чернівецької області за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

   Явка до суду не є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання сторін або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.