flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Пустовалова Анатолія Олексійовича

30 березня 2018, 11:56

   З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Апеляційним судом Чернівецької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

   апеляційне провадження № 22-ц/794/269/18

   номер справи №718/1474/17

Пустовалов Анатолій Олексійович  викликається у судове засідання  12 квітня 2018 року, о 14 год. 00 хв., як відповідач у цивільній справі за позовом  керівника Кіцманської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Чернівецькій області та Шипинецької сільської ради Кіцманського району Чернівецької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області до Пустовалова Анатолія Олексійовича, Кахновича Віктора Костянтиновича про стягнення шкоди завданої незаконною порубкою лісу за апеляційною скаргою Захарчука Івана Вікторовича, який діє в інтересах Кахновича Віктора Костянтиновича, на рішення Кіцманського районного суду Чернівецької області від 11 грудня 2017 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Апеляційного суду Чернівецької області за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 9.

Явка до суду не є обов’язковою. У разі неявки в судове засідання сторін або їх представників, справа буде розглянута за їх відсутності.