flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Подяка голові Шевченківського районного суду м. Чернівців у відставці за сумлінну працю

28 жовтня 2016, 16:59
У зв’язку з відставкою Данилюка Миколи Івановича з посади судді Шевченківського районного суду міста Чернівці колектив Апеляційного суду Чернівецької області висловлює щиру вдячність за сумлінну і віддану працю. Ви, Миколо Івановичу, є взірцем для всіх працівників судової системи. Дякуємо, що незважаючи на всі професійні труднощі, Ви чесно і віддано служили Феміді.
Більше ніж тридцять років Данилюк М.І. віддав на користь професійного зростання у середовищі судової системи. Народився Він 14 листопада 1955 року у с. Слобода-Банилів Вижницького району. Закінчив Снятинський сільськогосподарський технікум Івано-Франківської області та здобув юридичну освіту у Харківському юридичному інституті.
У судовій системі Микола Іванович з 1981 року. Працював суддею Вижницького та Путильського районних судів. Очолював Вижницький районний суд, а з 1998 року – Ленінський районний суд (тепер – Шевченківський) м. Чернівці.
Данилюк М.І. є суддею другого кваліфікаційного класу, у 1998 році обраний суддею безстроково. Указом Президента України від 23 квітня 2003 року за вагомі досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю Миколі Івановичу Данилюку присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».
Варто відзначити, що Микола Іванович працював 18 років на посаді голови Шевченківського районного суду міста Чернівців. Його праця стала вагомим внеском у розвиток та становлення верховенства права і демократичних принципів в Україні. Багатьом молодим працівникам судової системи саме Микола Іванович дав путівку в життя, ділився своїм професійним та життєвим досвідом. Як керівник Він має від народження почуття лідерства і організаційні здібності, вміє очолити та повести за собою підлеглих, а особистим прикладом подати ідеї та правильно мотивувати співробітників на їх реалізацію.
Гарно відгукуються і високої думки про Миколу Данилюка його колеги та однодумці. Кожен, хто його знає засвідчує високий професіоналізм, фахові знання, що підкріплені неабияким досвідом керівника Шевченківського суду. Колеги Миколи Івановича відзначають його широку обізнаність в юриспруденції й багатьох споріднених науках, з якими тісно пов’язане судочинство.
Працівники Апеляційного суду Чернівецької області погоджуються, що саме за активним керівництвом Данилюка М.І. у Шевченківського районного суду м. Чернівців високий рівень організації роботи апарату суду. Микола Іванович став авторитетним керівником судової установи, про якого відгукуються тільки позитивно.
Бажаємо Миколі Івановичу мудрості й сил, наснаги, добра, бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій і незабутніх вражень!
  
З повагою
колектив Апеляційного суду Чернівецької області