flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чернівцях засудили молодиків, які пограбували молоду пару

24 квітня 2017, 10:42

   Зловмисники зірвали із шиї дівчини срібний ланцюжок, вирвали з рук сумочкуАпеляційний суд Чернівецької області розглянув кримінальне провадження відносно трьох молодиків, серед яких був і неповнолітній, котрі пограбували та побили молоду пару. 
    Встановлено, що обвинувачені напали на хлопця та дівчину, які прогулювалися містом. Молодики зірвали із шиї дівчини срібний ланцюжок, вирвали з рук сумочку, у якій були особисті речі, гроші, телефон та побили хлопця. Після вчиненого, особи втекли з місця злочину, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на загальну суму близько 20 тис. грн.
   Беручи до уваги беззаперечні факти та встановлені обставини, Апеляційний суд Чернівецької області, скасувавши вирок суду І інстанції,  визнав винними підсудних, відповідно до ч.2 ст. 186 КК України  (грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст. 187 КК України (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинене за попередньою змовою групою осіб) призначивши кожному із них покарання до різних термінів позбавлення волі, взявши їх під варту із зали суду негайно, прес-служба Апеляційного суду Чернівецької області. 

Джерело: Чернівецький промінь